Gratis advies over etherische olie

Wil je graag beginnen met etherische olie te gebruiken maar weet je niet waar je moet starten? Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je weten hoe je een goede kwaliteit olie koopt? Wil je weten welke etherische olie geschikt is voor jouw specifieke klacht/vraag? Wil je weten hoe je etherische olie veilig kunt toepassen bij kinderen of in zwangerschap? Dan kun je bij bij terecht voor advies! Aan de hand van een aantal vragen help ik je op weg en geef ik je advies waar je zelf mee aan de slag kunt. Vul het contactformulier in voor kosteloos advies.

Lees meer in deze blog!

Informatieve vragen
Dit advies is bedoeld voor korte en informatieve vragen. Ik kan dus niet ingaan op een persoonlijke situatie of een bepaalde olie of behandeling voorschrijven. Wil je een persoonlijk, op maat gemaakt advies? Boek dan een natuurgeneeskundig (of hormoon-) consult.

Let wel: ik ben geen verkoper of netwerkmarketeer van etherische olie. Ik geef advies op basis van mijn kennis en ervaring. Ik word niet gesponsord door bepaalde merken, maar geef onafhankelijk advies. Als tweedejaars student klinische aromatherapie (en daarvoor al jaren een enthousiast thuisgebruiker) geef ik advies op basis van mijn kennis en ervaring. Adviezen kan ik onderbouwen met wetenschappelijke studies of verwijzingen naar literatuur. Hier mag je ook altijd om vragen.