Hoe ik je kan je helpen

Sinds 2019 ben ik natuurgeneeskundig therapeut in opleiding. Sinds 2021 ben ik afgestudeerd hormoontherapeut. Ook heb ik een diploma orthomoleculaire voeding en suppletie en de basiscursus darmtherapie op zak. Momenteel zit ik in het derde leerjaar (van de drie) van de opleiding tot Natuurgeneeskundig Klinisch Aromatherapeut. 

Je kunt bij mij terecht voor (online) consulten en advies. Aangezien ik nog een studie volg en nog niet ben aangesloten bij een beroepsvereniging, bied ik dit tegen een gereduceerd tarief van € 45 aan. Hierin is inbegrepen een anamnese, uitgebreide intake en een advies op maat. Neem contact met mij op om een consult aan te vragen.

Mocht mijn kennis en/of ervaring (nog) niet toereikend zijn voor jouw hulpvraag, dan verwijs ik je graag door naar een natuurgeneeskundig therapeut uit mijn netwerk. Ik heb inmiddels een lijst van professionele en ervaren therapeuten, samen met jou zoek ik naar iemand die bij je past.

Aanbod: Reuktraining
Na een ziekte, verkoudheid of na een infectie met COVID-19 (coronavirus) kan het zijn dat je minder goed of soms helemaal niets meer kan ruiken. Met reuktraining train je de geurreceptoren in je neus, met als doel opnieuw geuren te gaan herkennen en ruiken. De reuktraining is gebaseerd op het onderzoek van de Duitse professor Hummel. Lees hier meer. 

Aanbod: kort & kosteloos advies over etherische olie
Wil je graag beginnen met etherische olie te gebruiken maar weet je niet waar je moet starten? Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je weten hoe je een goede kwaliteit olie koopt? Wil je weten welke etherische olie geschikt is voor jouw specifieke klacht/vraag? Wil je weten hoe je etherische olie veilig kunt toepassen bij kinderen of in zwangerschap? Dan kun je bij bij terecht voor advies! Aan de hand van een aantal vragen help ik je op weg en geef ik je advies waar je zelf mee aan de slag kunt. Vul het contactformulier in voor kosteloos advies.
Let wel: ik ben geen verkoper of netwerkmarketeer van etherische olie. Ik geef advies op basis van mijn kennis en ervaring. Ik word niet gesponsord door bepaalde merken, maar geef onafhankelijk advies.

Aanbod: natuurgeneeskundig consult/ hormoontherapie
Vanwege mijn afstuderen neem ik momenteel geen nieuwe consulten meer aan! Vanaf september 2022 kun je weer bij mij terecht. 

Als afgestudeerd hormoontherapeut breng ik mijn kennis graag voor jou in de praktijk! Je kunt bij mij terecht voor klachten en vragen rondom hormonen. En dat kan heel breed! Want onze hormonen zijn de basis van hoe ons lichaam werkt: vruchtbaarheid/de menstruele cyclus, de spijsvertering van je mond tot endeldarm, slaap, stress/burn-out, vermoeidheidsklachten en weinig energie: ervaar je problemen rondom (één of meer) van deze punten en wil je graag op zoek naar de oorzaak? Dan kun je bij mij terecht! 

Ieder mens is anders, iedere hulpvraag en onderliggende oorzaak ook. Ik werk holistisch. Dat betekent dat ik geloof dat ons lichaam één geheel is en niet bestaat uit losse onderdelen die behandeld moeten worden. Ook je mind en geest spelen hierin een belangrijke rol. Daarnaast ga ik uit van het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Samen met jou wil ik op zoek gaan naar de achterliggende oorzaak van je hulpvraag en een passende oplossing.

Als je interesse hebt in een op maat gemaakt advies, dan krijg je van mij een uitgebreid anamneseformulier toegestuurd. Ik vraag o.a naar je medische geschiedenis, medicatiegebruik, uiteraard naar je klachten/hulpvraag en je voedingspatroon. Aan de hand van het ingevulde anamneseformulier hebben we een eerste gesprek. Soms is er aanvullend bloed- of ontlastingsonderzoek nodig. Je kunt hiervoor terecht bij je huisarts of via mij bij het laboratorium RP Sanitas Humanus.

Behandeling
Ieder persoon krijgt advies en producten op maat. Je kunt hierbij denken aan het inzetten van aromatherapie, suppletie, voedingsadvies, leeftstijladvies en meer. Aan de hand van jouw hulpvraag bekijk ik welk advies het meest optimaal is voor jou. Je krijgt een uitgebreid opgesteld adviesplan en achtergrondinformatie.

Opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd:
2019: Medische Basiskennis, Total Health, diploma behaald, CPION geaccrediteerd
2019: Orthomoleculaire voeding en suppletie, SOHF, diploma behaald
2019-2021: Vakopleiding hormoontherapie, HCN, diploma behaald
2021: Basiscursus Darmtherapie, RP Sanitas Humanus, certificaat behaald 
2019-2022: Natuurgeneeskundig Klinisch Aromatherapeut, FytArom, certificaat jaar 1 behaald en nu bezig in jaar 2.

Disclaimer
De informatie op deze site is bedoeld voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in natuurgeneeskunde en natuurlijk leven en gezondheid. Pas de gegeven informatie echter nooit op eigen houtje toe in je eigen persoonlijke situatie, waarbij wellicht andere unieke factoren een rol spelen. Raadpleeg eerst je huisarts en/of de specialist waar je onder behandeling bent. Gebruik natuurlijke middelen of supplementen alleen onder begeleiding van je arts of een gediplomeerd therapeut.

De op deze website aangeboden teksten, blogs en tips worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze teksten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

Op alle teksten en afbeeldingen op deze website is het auteursrecht van toepassing. Het is niet toegestaan blogs, teksten, pagina’s of afbeeldingen van deze website over te nemen zonder schriftelijke toestemming van de auteur.